Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Jämsän seurakunnat etsivät uutta kirkkoherraa


Tampereen tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Jämsän seurakuntien kirkkoherran virat 14.9.2018 klo 15.00 mennessä. Hämeenkyrössä ja Ikaalisissa vaali on välillinen, ja vaalit toimitetaan kirkkovaltuustoissa. Jämsässä vaali on välitön, ja äänioikeus on 18 vuotta täyttäneillä seurakunnan jäsenillä.

Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherran virka tuli avoimeksi, kun kirkkoherra Erkki Malmberg irtisanoutui kirkkoherran virasta 1.3.2018 lukien. Ikaalisten seurakunnan kirkkoherran virka tuli avoimeksi, kun kirkkoherra Esko Mattila irtisanoutui kirkkoherran virasta 3.7.2018 lukien. Koska Hämeenkyrön ja Ikaalisten seurakunnat olivat tuolloin mukana yhteistyöselvityksessä, joka toteutuessaan olisi johtanut rakenteellisiin muutoksiin 1.1.2019 lukien, virkojen julistamista avoimiksi lykättiin. Yhteistyöselvitys ei kuitenkaan johtanut rakenteellisiin muutoksiin.

Jämsän seurakunnan kirkkoherran virka tuli avoimeksi, kun kirkkoherra Pentti Leppänen irtisanoutui kirkkoherran virasta 1.10.2018 lukien.

 

Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherran viran haku:

KirkkoHR

kapitulin sivuilla

 

Ikaalisten seurakunnan kirkkoherran viran haku:

KirkkoHR

– kapitulin sivuilla

 

Jämsän seurakunnan kirkkoherran viran haku:

KirkkoHR

– kapitulin sivuilla